Brudehår

Brudehår hos PARK By Trisha & Co i Roskilde

PARK By Trisha & Co har stor erfaring i opsætning af brudehår. Uanset hvilket look du ønsker til den store dag, kan vi klare opgaven.​

Bruden i centrum

Som brud har du sikkert mange bekymringer. Ikke mindst om, hvordan håret og makeuppen skal være på din store dag. Hos PARK By Trisha & Co har vi stor erfaring i både brudehår og -makeup, og vi lytter til dine ønsker og behov, så du ender op med et resultat, der lever op til alle dine drømme og forventninger.

Den fulde pakke

Hos PARK By Trisha & Co kan du bestille en brudepakke, hvor du kan vælge både at få sat brudehår og lagt makeup. Ønsker du kun en af delene, er dette naturligvis også muligt. Som en ekstra service er alle vores priser og pakker inklusiv en prøveopsætning i ugen op til brylluppet. Denne service er unik for os, og formålet er, at du på selve dagen trygt kan stole på at få det udseende, som du ønsker og forventer.

Naturligt og smukt brudehår

Ingen bryllupper er ens. De er alle unikke, og i fællesskab med dig finder vi frem til den frisure, som passer til både kjole og fest. Vores dygtige og professionelle frisører kommer gerne med forslag til hvilken type brudehår, der egner sig til lige netop din dag. Vi sørger for at holde brudehåret i et naturligt og smukt look, hvad enten der er tale om et romantisk, klassisk eller pompøst udseende.

Mulighed for omklædning på dagen

På bryllupsdagen er der nok at se til som brud. Derfor har du hos PARK By Trisha & Co mulighed for at klæde om til brudekjole i selve salonen. Vi opbevarer din kjole sikkert og trygt for dig, mens du får sat brudehår og lagt makeup. På denne måde kan du tage direkte fra salonen til vielsen med smukt, nysat brudehår og derved spare dyrebar tid på den store dag.

Åbningstider​

Mandag – fredag

09.00 – 18.00​

Lørdag

08.00 – 14.00​

Søndag og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

PARK By Trisha & Co

Stændertorvet 12, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefon: 46 35 73 18

Book tid her